Handelsbetingelser

Next Level Unique ApS ejer to brands: IMMAGINE, henvendt til private kunder, og
Next Level Unique, henvendt til wholesale.

Returret

Der er ikke returret, men 1 gang ombytning eller betalt tilretning.

Da vores kjoler er skræddersyede til dig og din krop, er der desværre ingen returret, hvis du fortryder dit køb. Men fordi din tilfredshed er vigtig for os, har vi taget en række forholdsregler, der gerne skulle sikre, at du bliver 100% tilfreds med din kjole. Derfor tilbyder vi ombytning eller tilretning.

Tilretning

Vi lægger 1 cm til sømrum på alle kjoler, hvilket betyder, at du har mulighed for at udvide eksempelvis taljen, brystet og nederdelen med 2 cm, hvis du skulle have lavet en fejl i målene. Dette svarer faktisk til næsten en hel størrelse.

Derefter kan du gå op til din lokale skrædder og få rettet kjolen til, og så dækker vi op til 150 kr. af skrædderregningen. Det eneste, vi beder om, er, at du besøger skrædderen inden for 14 dage efter modtagelsen af kjolen og sender et billede af kvitteringen til os.

På regningen skal det tydeligt fremgå, at arbejdet vedører den kjole, vi har lavet til dig. Før arbejdet sættes i gang hos skrædderen, skal du forinden kontakte Next Level Unique ApS og få en godkendelse.

Ombytning

Hvis du føler, at den kjole, du har fået syet, slet ikke er dig, giver vi dig muligheden for at designe 1 ny kjole, men kun en gang. Du skal betale for returfragten til vores kontor i DK og betale 79 kr. i fragt for den nye kjole. Inden dette kan gøres, tager vi en snak over telefonen, så vi er sikre på, at du få lige præcis den kjole, du drømmer om.

Priser

Hos Next Level Unique ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Next Level Unique ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercardog Mobile Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser er 25 kr. på stofprøver OG inkluderet i prisen. Fragtprisen er 79,- for en kjole OG er inkluderet i prisen. Disse fragtprisen er kun gældende i DK.
Vi leverer som standard ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 10 – 14 dage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Next Level Unique ApS vil dække returneringomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamationer sendes kjolen til:

Next Level Unique ApS
Dybdalsvej 5
8660 Skanderborg
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@immagine.dk